Detta är vi

Vi är erfarna strateger, kreativa designers och skickliga ingenjörer som är förenade i vår passion för digital kommunikation och tjänsteutveckling.

Vi brinner för att skapa fantastiska produkter och bränsle får vi genom att utmana varandras kompetenser. Tillsammans kan vi trotsa det konventionella och ta fram lösningar som både ger affärsnytta för kunden och mening för användarna.

Bombayworks startades av fyra svenskar 2007. I dag har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Mumbai med drygt 70 anställda. Vi tar ett helhetsansvar och arbetar nära våra kunder från idé till färdigt projekt, i Sverige såväl som i Indien.

Analys & Strategi

Vi tror att framgångrika digitala strategier och värdeskapande lösningar inte bara kräver teknisk kompetens utan även en djup förståelse för kundens specifika affär.

Vi kan tekniken, ni kan er affär; tillsammans kan vi identifiera affärsspecifika möjligheter och lösningar som levererar ett äkta värde till era besökare. Vi sätter upp affärsmässiga mål, definierar målgrupper och tar fram en informationsarkitektur för uppdraget. 

Ofta tar vi med designers och utvecklare tidigt i projektet för att säkerställa att funktionalitet och teknik anpassas efter uppdraget.

Koncept & Design

Vi tror att fantastisk design och genomtänkt interaktion som uppskattas av kunderna är varumärkesbyggande och har ett tydligt affärsvärde.

Genom ett nära samarbete mellan designers och utvecklare kan vi arbeta fram en design som inte bara ser bra ut, utan som också är användarvänlig och fungerar lika bra oavsett om du använder en dator, en surfplatta eller telefon.

Vi levererar wireframes och design som klickbara prototyper som gör det möjligt att känna på lösningen innan utvecklingen påbörjas. Prototyperna är ett bra underlag för att tidigt identifiera förbättringsmöjligheter i projektet.

Utveckling & Förvaltning

Vi tror på system som håller. Skall en lösning leva en längre tid och kunna vidareutvecklas krävs kvalitet, även under ytan.

 

 

Ingen vill ha en buggig leverans. Dålig programmeringskod blir även omständig och dyr att underhålla i längden. Därför genomför vi fyra testfaser som säkerställer att du får en fantastisk produkt vid lansering och som håller under lång tid framöver.

Vårt fokus på kvalitet gör att vi alltid kan ge 90 dagars garanti och fri support på alla projekt. Detta är mer än tillräcklig tid för att finslipa det där sista när projektet väl är live. Givetvis tror vi på ett långsiktigt samarbete och erbjuder även helt anpassade supportavtal som även kan inkludera extern kundsupport.