Hon är ny COO på Bombayworks

Jenny Mossinger har fått en ny tjänst. Sedan 1 mars arbetar hon som Bombayworks COO.

https://a.storyblok.com/f/223101/1400x933/6d537b9c99/jennymossinger.jpg

Jenny Mossinger har sedan 2017 jobbat på Bombayworks i en rad olika befattningar, de senaste åren som Malmöchef. 

– Jag har jobbat i många olika kundprojekt och varit delaktig i processutveckling, parallellt med att jag varit en del av säljteamet. Jag har inblick i hela vår verksamhet och har en förståelse för företagets värderingar och strategier, säger Jenny Mossinger.

– Att Jenny kombinerat sin roll med en fot i varje avdelning gör att alla våra divisioner nu framåt kommer att få en mer naturlig koppling mellan leverans och sälj vilket jag ser som en stor fördel, säger Veronica von Feilitzen, CEO på Bombayworks.

Framtida erbjudande på flera sätt

Väl införstådd med företagets arbetssätt och utmaningar vill Jenny utveckla de operativa processerna kring hur sälj och byråns avdelningar kan samarbeta framåt på bästa möjliga vis. 

– Vi har redan många bra processer på plats. Jag vet att de fungerar men utöver att upprätthålla det som finns vill jag också förstärka vårt arbete genom att driva den operativa effektiviteten ytterligare. Vi behöver involvera rätt människor för gemensam framgång!

Hur ser du på framtida utmaningar ?

– Vi vet att digitaliseringen gick på högvarv under pandemin, många har etablerat sina lösningar men har utmaningar med att få dem att leverera tillräckligt affärsvärde. 

– Vårt erbjudande kan fungera på flera sätt. Till exempel vet vi att många bolag har en teknisk partner som man är nöjd med. Vi jobbar gärna jämsides med dem inom alla faser i kundresan, både inom B2C och B2B, genom att attrahera, engagera och konvertera samt bibehålla kunden. 

– Många har liknande utmaningar och vi är bra på att identifiera dessa utmaningar och driver igenom förändring via strategi och exekvering. Vi har fått kvitto på det genom Årets Byrå där vi är branschledande inom både affärsnytta och projektledning.*

Kvinnor i majoritet i ledningsgruppen

I Bombayworks ledningsgrupp sitter sex personer, varav Jenny är en. Hon är en av fyra kvinnor i gruppen. 

– Det är såklart roligt att det blivit så. Men Bombayworks har sedan länge varit en jämställd arbetsplats. Vi har alla jobbat här länge och har valts till våra tjänster utifrån att vi varit de bäst lämpade, säger Jenny Mossinger.

* Rapporten och motiveringen från Årets byrå visar bland annat att vi är branschledande inom affärsnytta (här avses den samlade, upplevda och faktiska nytta och/eller resultat som byrån åstadkommit) och projektledning (här avses byråns förmåga att leda, driva och slutföra projekt, men även i vilken grad kunden känner sig informerad och delaktig i arbetsprocessen).

Veronica von Feilitzen

Kontakta Veronica

Vill du veta mer om hur vi arbetar? Kontakta Veronica von Feilitzen, CEO, för att ta reda på hur vi kan hjälpa er er digitala resa.

Boka möte med Veronica
Anna Frössén

Kontakta Anna

Har du frågor om oss, digital tillväxt eller vill du bolla digitala utmaningar du står inför just nu? Kontakta Anna Frössén, Head of sales.

Boka möte med Anna