Små steg mot
en bättre värld

Vi har lagt ner en hel del tid på att diskutera och fundera på hur vi kan arbeta mer hållbart. Och då handlar det inte bara om miljön. Det handlar också om att vara en hållbar arbetsgivare och en partner med fokus på relationer. Vi har kartlagt vår verksamhet mot FN:s hållbarhetsmål för att få tydliga riktlinjer om hur vi positivt kan påverka världen utöver vårt CSR-arbete.

LÖFTEN FÖR EN MER HÅLLBAR VÄRLD LÖFTEN FÖR EN MER HÅLLBAR VÄRLD LÖFTEN FÖR EN MER HÅLLBAR VÄRLD LÖFTEN FÖR EN MER HÅLLBAR VÄRLD LÖFTEN FÖR EN MER HÅLLBAR VÄRLD LÖFTEN FÖR EN MER HÅLLBAR VÄRLD LÖFTEN FÖR EN MER HÅLLBAR VÄRLDLÖFTEN FÖR EN MER HÅLLBAR VÄRLD LÖFTEN FÖR EN MER HÅLLBAR VÄRLD LÖFTEN FÖR EN MER HÅLLBAR VÄRLD LÖFTEN FÖR EN MER HÅLLBAR VÄRLD LÖFTEN FÖR EN MER HÅLLBAR VÄRLD LÖFTEN FÖR EN MER HÅLLBAR VÄRLD LÖFTEN FÖR EN MER HÅLLBAR VÄRLD
great together

En partner med
fokus på relationer

Slit och släng är inget vi eftersträvar på Bombayworks. Oavsett om det gäller de produkter vi skapar eller relationen med våra kunder - vi vill att det ska hålla länge.

När det gäller kunder, vore det inte enklare att bara fixa det aktuella uppdraget så snabbt som möjligt och sedan säga tack och hej? Tja, kanske. Men då skulle vi aldrig få se dem växa på det sätt vi önskar. Det finns en anledning till varför vi vann utmärkelsen Årets Byrå 2023 inom Digital Transformation. Under flera år har våra kunder gett oss höga betyg när de utvärderat våra partnerskap.

För oss ligger värdet i långsiktiga partnerskap, och vi betraktar varje kundengagemang som en långsiktig relation. Vi arbetar för att bygga hållbara relationer och, med det, hållbara produkter och tjänster.

En arbetsgivare med
fokus på de anställda

En del av vårt arbete för hållbarhet är att arbeta målinriktat för en inkluderande miljö. Vi fokuserar på en öppen arbetskultur som centreras kring våra medarbetares utveckling och välbefinnande. Vi fokuserar på välmående och karriärsutveckling och bejakar idéer från den enskilde. Våra avdelningschefer uppmuntrar personlig tillväxt, och vi fokuserar på mångfald och inkludering i en utvecklande miljö.

Våra check-ins varje månad är superviktiga för oss. Ämnena kan vara allt från personlig utveckling till utmanande uppgifter till privata svårigheter.

Låter bra, eller hur? Nästan perfekt? Så är det förstås inte, men vi arbetar på det genom att fokusera på vad vi kan göra bättre. För oss innebär det att lyssna på våra medarbetare och att ta beslut baserat på information vi får från återkommande undersökningar bland våra anställda.

sustainable employer 5
sustainable 3

Ett företag med
fokus på miljön

Vi måste alla använda våra gemensamma resurser på ett hållbart vis. Du kanske undrar vad vi som producerar digitala tjänster, som i sig är hyggligt miljövänliga, kan göra. Tja, det finns alltid något att göra. Det gäller även oss som digital byrå.

Vi har satt mål för våra resvanor. Till exempel, varför ska vi resa överhuvudtaget för interna möten när vi kan delta digitalt? Det finns förstås tillfällen när vi vill träffas personligen. Men vi lärde oss under pandemin att det oftast är onödigt. Och ja, vi undviker flygning så mycket som möjligt.

Vi har grottat ner oss i detaljer när det kommer till avfallshantering och miljömedveten upphandling. Vi köper lokalt och ekologiskt när det är möjligt. Även när det gäller små inköp! Och till alla våra kunder erbjuder vi webbhotell genom vår samarbetspartner, Cloudnet, som driver sina servrar med 100% förnybar energi.

Veronica von Feilitzen

Vi har vuxit snabbt de senaste åren, och vi vill gärna ge något tillbaka genom noggrant utvalda välgörenhetsorganisationer. Vi samarbetar nära med Hand in Hand i Indien, som ger ekonomiskt stöd och utbildning till kvinnor, så de kan driva sina egna företag. Och som för så många andra har Bombayworks på nära håll påverkats av cancer, och därför stöder vi Cancerfondens arbete."

Veronica von Feilitzen, CEO

cancerfonden bg
cancerfonden

Varför Cancerfonden?

Med var tredje person som får cancer har de flesta upplevt sjukdomen på nära håll. Bombayworks är inget undantag, med en av våra grundare som gick bort alldeles för tidigt. Vår donation är ett sätt att hedra dem vi har förlorat samtidigt som vi förhoppningsvis förbättrar livet för andra som kämpar med cancer.

cancerfonden.se
handinhand bg
hand in hand

Varför Hand in hand?

Vi är stolta över att ta ansvar - i projekt och i handling - eftersom vi tror att det är så man får de allra bästa resultaten. Hand in Hand bygger på samma idé; genom att tillhandahålla ekonomiskt stöd och kunskap hjälper de dem i behov, så att de i slutändan kan hjälpa sig själva.

Så skapas vi möjligheter i Chitarkoli

Vi vill alltid
göra mer

Vill ni ha en partner med fokus på hållbarhet? Eller driver ni en välgörenhetsorganisation? Tror ni att vi tillsammans kan göra världen till en bättre plats, då lyssnar vi gärna.

Låt oss veta mer
Veronica von Feilitzen

Kontakta Veronica

Vill du veta mer om hur vi arbetar? Kontakta Veronica von Feilitzen, CEO, för att ta reda på hur vi kan hjälpa er er digitala resa.

Boka möte med Veronica
Anna Frössén

Kontakta Anna

Har du frågor om oss, digital tillväxt eller vill du bolla digitala utmaningar du står inför just nu? Kontakta Anna Frössén, Head of sales.

Boka möte med Anna