Tillsammans blir vi fantastiska

Bombayworks är din ultimata partner för digital tillväxt. Vi kombinerar affärsinsikter, kreativitet och teknik för att skapa verkliga och mätbara resultat. Vi arbetar tillsammans med våra kunder, inte bara åt dem.

Sedan 2007 har vi levererat framgångsrika digitala projekt, produkter och tjänster till kända varumärken som Electrolux, Mockfjärds, BoKlok, Orkla, Toyota, Academic Work och Ikea.

godgsticker
fredrik tillgren

Nå er fulla digitala potential med Bombayworks hjälp

Vi tror att framgång bygger på samarbete – dels med våra kunder, men också deras leverantörer. Vårt goda rykte bygger på långvariga partnerskap som möjliggör nya digitala möjligheter liksom utveckling av befintliga tjänster. Med Bombayworks vid din sida kan ni låsa upp er fulla digitala tillväxtpotential.

Oavsett om det handlar om digitala tjänster, appar, webbplatser, intranät, systemutveckling, kampanjer eller något helt unikt tar vi oss an utmaningen att lyfta företag och varumärken till nya nivåer av relevans i denna era av ständig utveckling.

https://a.storyblok.com/f/223101/3000x2000/fc276deca1/stockholm-kontoret.jpg

Bred kompetens

I vårt team har vi strateger, analytiker, projektledare, designers, utvecklare, testare och innehållsskapare. Tillsammans är vi över 75 pragmatiska digitala experter som drivs av nyfikenhet och kreativitet. De flesta av våra medarbetare är baserade i Sverige, men några av oss bor och arbetar i Indien. Från våra tre kontor i Stockholm, Malmö och Mumbai står vi till er tjänst för att leverera kreativa lösningar åt ert företag.

Genom att fokusera på tydlighet, samarbete och gemensamma mål skapar vi värde med varje timme vi ägnar åt våra kundprojekt.

Er partner för fullservice

Vi är din fullservicepartner när det gäller att driva framgångsrik digital verksamhet, med tjänster som är utformade för att lägga till värde på alla aspekter av digitala investeringar. Från strategi till genomförande, kodning till innehåll och insikter till underhåll.

Se vad vi kan hjälpa er med
Veronica von Feilitzen

Kontakta Veronica

Vill du veta mer om hur vi arbetar? Kontakta Veronica von Feilitzen, CEO, för att ta reda på hur vi kan hjälpa er er digitala resa.

Boka möte med Veronica
Anna Frössén

Kontakta Anna

Har du frågor om oss, digital tillväxt eller vill du bolla digitala utmaningar du står inför just nu? Kontakta Anna Frössén, Head of sales.

Boka möte med Anna