Vi vinner tillsammans med våra kunder

Vi är ödmjukt tacksamma, men också mycket stolta, över att återigen ha stått på prispallen som Årets byrå i kategorin Digital Transformation (byråer som hjälper företag med deras digitala strategi, organisation, tillväxt och lönsamhet). 2023 vann vi guld och 2024 vann vi silver. Regi genomför årligen betygsättningen genom undersökningar och intervjuer med våra kunder. Rapporten visar att vi ligger över branschen inom flera områden.

https://a.storyblok.com/f/223101/2280x1282/22a17f67d2/vi-vinner-tillsammans-med-vara-kunder.png

Affärsnytta och Förståelse för varumärket

Det är viktigt att förstå sin kunds varumärke. Oavsett bransch så ägnar vi mycket tid åt detta i början av ett samarbete. Och många av våra kunder lovordar oss också för just detta och gav oss 2024 högst betyg bland alla digitala byråer - 8,5 - för Kunskap om varumärket; hur vi förstod deras varumärkesstrategi och designsystem.

Högst betyg i

affärsnytta

Resultat 2024 Källa: Regi
8.72

Högst betyg i
förståelse för varumärket

Resultat 2024 Källa: Regi
8.50

Deras omfattande kunskap om vårt varumärke är en värdefull tillgång. Det visar deras engagemang för att förstå våra värderingar, uppdrag och vision."

Kundcitat från rapporten

Det är ingen tillfällighet att vi har flera kunder som har förlitat sig på oss i över ett decennium, bland andra Toyota och Electrolux. Vi arbetar nära våra kunder för att dra nytta av varandras expertis och skapa ett givande samarbete. Det är samarbeten som dessa som givit oss mycket nöjda kunder och det speglas i varför vi fortsätter prisas.

Vår förståelse för varumärket speglar sig också i vilken Affärsnytta vi gör för våra kunder. Även här fick vi högst betyg bland alla byråer i Digital transformation 2024, med ett betyg på 8,72. 

Projektledning och Effekt

Andra områden som vi 2024 fick högsta betyg i var Effekt för pengarna - investerade medel i förhållande till det resultat byrån lyckats åstadkomma (betyg 8,13), samt Projektledning - byråns förmåga att leda, driva och slutföra projekt, men även i vilken grad kunden känner sig informerad och delaktig i arbetsprocessen (betyg 8,89).

Högst betyg i

Projektledning

Resultat 2024 Källa: Regi
8.89

Högst betyg i
Effekt för pengarna

Resultat 2024 Källa: Regi
8.13

Väldigt lyhörda och återkommande utvärderingsmöten för att hela tiden 
jobba bättre tillsammans."

Kundcitat från rapporten

https://a.storyblok.com/f/223101/2280x1282/b378e89772/elin_olof.jpg

Kundsamarbete och Digital kompetens

2023 vann vi guld i kategorin Digital Transformation. I Utvärdering av samarbete (byråns arbete gällande utveckling av samarbetet och kundrelationen, som att ta initiativ till uppföljningar, uppvisa lyhördhet och agera på feedback) fick vi det imponerande betyget 9,22. 

Och eftersom vi ständigt strävar efter att våra klienter ska känna sig trygga med vår expertis, kan vi stolt säga att vi 2023 också fick ett mycket högt betyg inom Digital kompetens - 9,22!

Högst betyg i

Kundsamarbete

Resultat 2023 Källa: Regi
9.22

Högst betyg i
Digital kompetens

Resultat 2023 Källa: Regi
9.22

Allt gick så smidigt även om vi hade komplicerade uppdrag, Bombayworks visste vad de höll på med. De skapade inte så mycket jobb för oss för de var så bra med det de höll på med."

Kundcitat från rapporten

Inom Digital transformation 2023 kammade vi också hem högst betyg bland alla byråer inom Varumärkeskunskap, Kreativitet, Engagemang, Projektledning, Administrativa rutiner samt Leveranssäkerhet.

Veronica Feilitzen

Kontakta Veronica

Vill du veta mer om hur vi arbetar? Kontakta Veronica von Feilitzen, CEO, för att ta reda på hur vi kan hjälpa er er digitala resa.

Boka möte med Veronica
Anna Frössén

Kontakta Anna

Har du frågor om oss, digital tillväxt eller vill du bolla digitala utmaningar du står inför just nu? Kontakta Anna Frössén, Head of sales.

Boka möte med Anna