"Jag älskar processer”

Michelle Olsen började på Bombayworks som Project manager 2018. Sedan 2022 har hon tjänsten som Head of Project management.

https://a.storyblok.com/f/223101/4350x2900/151d0f6063/michelleolsen_2023-jpg_draft_1.jpeg

Vad är det bästa med Bombayworks?

– Det är vår kultur. Det är högt i tak och det går alltid att uttrycka sin åsikt. Det är inte så hierarkiskt och jag trivs väldigt bra med det. Det är också mycket frihet under ansvar - som kollegor litar vi på varandra vilket gör att det går att växa ännu mer.

Vad har du lärt dig sedan du började här?

– Jag hade egentligen inte jobbat så mycket med digitala projekt innan jag kom hit 2018. Det har jag förstås lärt mig, från början till slut. All min tekniska kunskap har jag fått här, från kollegor. Att arbeta här är ständigt utvecklande.

Nu är du Head of Project management, hur blev det så?

– På min förra arbetsplats var arbetet med processer obefintligt, så min nyfikenhet kring de processer som var etablerade på Bombayworks var stor när jag började här. Denna nyfikenhet men också mitt engagemang i utvecklingen av våra processer har lett mig till den här tjänsten.

Vad har du gjort här som du är mest stolt över?

– I vår arbetsmodell Bombayworks Delivery Method har vi utvecklat det vi kallar Pre Study-fasen. Arbetet med detta är jag mycket nöjd med. Ett arbete som hjälper oss att guida nya kunder rätt i deras digitala transformation.

Vad har inspirerat dig på sistone?

– Arbetet vi gjort för en av våra senaste kunder i matförpackningsbranschen. Det har för min del varit mer strategiskt vilket har varit kul och lärorikt. Samarbetet mellan vårt och deras team har också fungerat riktigt bra och har varit både inspirerande och motiverande.

Veronica Feilitzen

Kontakta Veronica

Vill du veta mer om hur vi arbetar? Kontakta Veronica von Feilitzen, CEO, för att ta reda på hur vi kan hjälpa er er digitala resa.

Boka möte med Veronica
Anna Frössén

Kontakta Anna

Har du frågor om oss, digital tillväxt eller vill du bolla digitala utmaningar du står inför just nu? Kontakta Anna Frössén, Head of sales.

Boka möte med Anna