Ord, språk och ordning & reda

Olof Broddessons resa från journalistik och redigering till hans nuvarande roller på Bombayworks speglar hans hängivenhet för berättande och digitalt. Som både copywriter och projektledare kombinerar han kreativt skrivande med målinriktad projektledning.

https://a.storyblok.com/f/223101/6000x4000/a809836a72/olofbroddesson-office.jpg

Vem är du?

Jag är tidigare journalist och redaktör och har tillbringat många år på nyhetsredaktioner. Min passion för ord och ordning och reda har lett mig till mina nuvarande roller som copywriter och projektledare på Bombayworks.

Vilket arbete här är du mest stolt över? 

Som copywriter kan jag vara riktigt nöjd med enskilda ord eller fraser jag skapat långt innan en leverans är helt klar. Jag är något av en ordnörd. Som projektledare minns jag hur bra det kändes när vi lanserade vår 150:e varumärkessajt för Orkla. 

Vilket är ditt favoritminne från Bombayworks?

Det är svårt att inte tänka på någon av de fina konferensresor vi åkt på under mina år här. Utöver det är jag glad över de trevliga människor jag har träffat, både kunder och kollegor. 

Vad bidrar du med din kompetens med på kundsidan? 

Jag är noggrann med detaljer och faktagranskning. Jag har skrivit rubriker och texter för olika målgrupper i många kanaler och kan snabbt anpassa mig efter en kunds behov.

Behöver du någon som Olof till ditt företag? Hör av dig!

Veronica von Feilitzen

Kontakta Veronica

Vill du veta mer om hur vi arbetar? Kontakta Veronica von Feilitzen, CEO, för att ta reda på hur vi kan hjälpa er på er digitala resa.

Boka möte med Veronica
Anna Frössén

Kontakta Anna

Har du frågor om oss, digital tillväxt eller vill du bolla digitala utmaningar du står inför just nu? Kontakta Anna Frössén, Head of sales.

Boka möte med Anna