Great together
with our clients

Bombayworks är vinnare av Årets Byrå 2023 inom Digital Transformation. Med höga betyg och en stor kundnöjdhet kunde vi inte varit gladare. Vi blandar engagemang, expertis och kreativitet för att skapa affärsvärde och uppnå mätbara mål.

celebration
winner agaency of the year

Vi är branschledande inom utvärdering av samarbete och långsiktiga partnerskap.

På Bombayworks är vi stolta över att vara branschledande när det gäller utvärdering av våra partnerskap. I Årets Byrå 2023 uppnådde vi det imponerande betyget 9,22 av 10, och vi fortsätter att upprätthålla denna höga standard!

För oss är det av yttersta vikt att arbeta nära våra kunder, dra nytta av varandras expertis och skapa det perfekta samarbetet. Det är ingen tillfällighet att vi har flera kunder som har förlitat sig på oss i över ett decennium – ett utmärkt exempel är vårt långvariga samarbete med Toyota.

https://a.storyblok.com/f/223101/3000x2000/74cb56e277/stockholm-kontoret.jpg

Förtroende och framgång: rankade som branschledande inom digital kompetens

Vår styrka ligger i vår breda digitala kompetens. Vi strävar efter att våra klienter ska känna sig trygga och kan stolt säga att vi är branschledande inom digital kompetens. Här har vi uppnått en utmärkt rating på 9,37 av 10!

Er partner för fullservice

Vi är din fullservicepartner när det gäller att driva framgångsrik digital verksamhet, med tjänster som är utformade för att lägga till värde på alla aspekter av digitala investeringar. Från strategi till genomförande, kodning till innehåll och insikter till underhåll.

Se vad vi kan hjälpa er med
Veronica von Feilitzen

Kontakta Veronica

Vill du veta mer om hur vi arbetar? Kontakta Veronica von Feilitzen, CEO, för att ta reda på hur vi kan hjälpa er er digitala resa.

Boka möte med Veronica
Anna Frössén

Kontakta Anna

Har du frågor om oss, digital tillväxt eller vill du bolla digitala utmaningar du står inför just nu? Kontakta Anna Frössén, Head of sales.

Boka möte med Anna