UX+strategi = unik varumärkesidentitet

Attraktiv design är härligt! Men användarupplevelsen då (UX)? Webbdesign ska inte bara vara attraktiv, den måste också vara funktionell. En bra UX-design ger användarna upplevelser som håller dem engagerade under hela deras besök – vilket ökar chansen för en lyckad konvertering.

DESIGN & UX DESIGN & UX DESIGN & UX DESIGN & UX DESIGN & UX DESIGN & UX DESIGN & UX DESIGN & UX DESIGN & UX DESIGN & UX DESIGN & UX DESIGN & UX DESIGN & UX DESIGN & UX
Fredrik Tillgren

Som designer på Bombayworks behöver du vara nyfiken, våga ställa frågor och förstå slutanvändaren. Vi börjar med att förenkla all tillgänglig information för att skapa enklast möjliga lösning. Sedan ifrågasätter vi den. Vi testar alltid vår design på riktiga användare och uppmuntras av feedback från dem och våra kunder."

Fredrik Tillgren, Head of Design

En väl genomtänkt kundresa gör besökaren mer benägen att utforska produkter, klicka genom sidor och bli en kund. Det är avgörande för alla varumärken med en online-närvaro. Och hur gör vi det? Genom gedigen kunskap och testning.

Allt tillgängligt hela tiden

Långt innan det började ställas krav på tillgänglighet såg vi det som en självklarhet att arbeta med tillgänglig design (WCAG). Det har gett oss mycket erfarenhet som är värdefull inte bara för användarna – vi kan snabbt skapa en design åt våra kunder som garanterat uppfyller dagens krav. Ger det också önskade resultat? Ja. På Bombayworks arbetar vi inte strikt från disciplin till disciplin till färdig produkt. Redan i upptäcktsfasen av ett projekt är designteamet involverat. På så sätt kan vi tidigt ta del av insiktsteamets data och slutsatser. Tack vare det kan vi optimera användarupplevelsen.

Ett brett spektrum av kompetens

Vanligtvis sitter alla i designteamet tillsammans på vårt kontor. Feedback och kommentarer skickas fram och tillbaka hela tiden. Även om vi oftast arbetar individuellt med olika uppdrag, gynnas hela teamet av varandra. Och även om vi främst är ett designteam fokuserat på användargränssnitt och användarupplevelse, är vi inte bara digitala. Våra designers har bred kompetens – vi kan hjälpa dig med allt från rörlig grafik och videoredigering till trycksaker, visuell identitet och förpackningsdesign.

Vad vi erbjuder

Design/UX

Brand Identity

Visual Identity

Design Systems

Content design

Customer Journey Mapping

User Research

Prototyping

A/B testing

Conversion Optimization

Concept Development

Digital Campaigns

Application design

Web Design

E-commerce Design

Accessibility design

Packaging design

Motion Graphics

Video editing

Graphic Design

Print design

View all +

Vi är en
power up till
ert team!

Ibland är det bara den sista pusselbiten som saknas. Den kan vi leta fram! Våra digitala konsulter kan hjälpa ert redan fantastiska team att prestera ännu bättre.

Så löser vi pusslet
Veronica Feilitzen

Kontakta Veronica

Vill du veta mer om hur vi arbetar? Kontakta Veronica von Feilitzen, CEO, för att ta reda på hur vi kan hjälpa er er digitala resa.

Boka möte med Veronica
Anna Frössén

Kontakta Anna

Har du frågor om oss, digital tillväxt eller vill du bolla digitala utmaningar du står inför just nu? Kontakta Anna Frössén, Head of sales.

Boka möte med Anna