Vi kan hjälpa er att följa WCAG-reglerna

År 2025 blir en webbdesign enligt WCAG obligatorisk. Om ni är osäkra på om er webbplats uppfyller den europeiska tillgänglighetslagen (EAA) och WCAG-reglerna kan vi hjälpa er att ta reda på det.

Kontakta oss för hjälp!
https://a.storyblok.com/f/223101/1920x1280/878697e31b/wcag-help.jpg

Därför är det viktigt

Tillgänglighet ser till att digitala miljöer är användbara för personer med funktionsnedsättningar. WCAG utvecklades för att styra detta, medan EAA blir lagstadgad i EU senast juni 2025. Om ni inte följer reglerna kan det leda till böter.

Läs mer om WCAG

Vårt testteam kan hjälpa dig

Vårt erfarna testteam kan hjälpa till med att granska tillgängligheten på era webbplattformar. Vid behov kan våra design- och utvecklingsteam sedan hjälpa er uppdatera er webbapplikation.

Granskning

Vi genomför omfattande granskningar baserade på globala standarder som WCAG och ger detaljerade rapporter med handlingsbara insikter för att förbättra er webbplats tillgänglighet.

Lösning

Vårt team samarbetar med utvecklare och designers för att lösa identifierade problem och säkerställa att era digitala produkter uppfyller de juridiska kraven.

Övervakning

Vi kan kontinuerligt övervaka tillgängligheten på dina digitala plattformar och håller er uppdaterad om de senaste reglerna.

Konsulthjälp

Som konsulter ser vi till att er webbplats alltid är uppdaterad och följer de ständigt föränderliga lagarna och reglerna.

Varför välja Bombayworks för tillgänglighetstestning?

  • Expertis inom WCAG och European Accessibility Act.

  • Vi har lång erfarenhet av att leverera skalbara, hållbara tillgänglighetslösningar. Ett bra exempel är plattformen vi gjorde för Orkla 2018, där vi skapade 150 WCAG-anpassade varumärkessajter.

  • Ett dedikerat, specialutbildat team fokuserat på att skapa inkluderande digitala upplevelser.

  • Kontakta oss idag för att diskutera dina tillgänglighetsbehov och få en skräddarsydd offert. Vårt team är redo att hjälpa dig att skapa inkluderande digitala upplevelser.

Ytterligare testtjänster

På Bombayworks tillhandahåller QA-avdelningen även andra testtjänster för att säkerställa kvaliteten och funktionaliteten hos dina digitala produkter:

Funktionstestning: Se till att dina digitala produkter fungerar som avsett, utan buggar eller problem.

Användbarhetstestning: Utvärdera användarinteraktioner för att förbättra användarupplevelsen.

Prestandatestning: Bedöma din produkts hastighet, lyhördhet och skalbarhet.

Kompatibilitetstestning: Se till att dina digitala plattformar fungerar sömlöst över olika enheter, webbläsare och operativsystem.

Veronica von Feilitzen

Kontakta Veronica

Vill du veta mer om hur vi arbetar? Kontakta Veronica von Feilitzen, CEO, för att ta reda på hur vi kan hjälpa er på er digitala resa.

Boka möte med Veronica
Anna Frössén

Kontakta Anna

Har du frågor om oss, digital tillväxt eller vill du bolla digitala utmaningar du står inför just nu? Kontakta Anna Frössén, Head of sales.

Boka möte med Anna