Alltid med en strategi för
ert content

Inte sällan med en inblick i arbetet för byråns alla avdelningar är Bombayworks content managers viktiga lagspelare för en fulländad produktupplevelse.

CONTENT, LOKALISERING & ROLL-OUT CONTENT, LOKALISERING & ROLL-OUT CONTENT, LOKALISERING & ROLL-OUT CONTENT, LOKALISERING & ROLL-OUT CONTENT, LOKALISERING & ROLL-OUT CONTENT, LOKALISERING & ROLL-OUT CONTENT, LOKALISERING & ROLL-OUTCONTENT, LOKALISERING & ROLL-OUT CONTENT, LOKALISERING & ROLL-OUT CONTENT, LOKALISERING & ROLL-OUT CONTENT, LOKALISERING & ROLL-OUT CONTENT, LOKALISERING & ROLL-OUT CONTENT, LOKALISERING & ROLL-OUT CONTENT, LOKALISERING & ROLL-OUT
Elias Kukkola Settervik

Våra content managers gör allra bäst ifrån sig när de får arbeta sida vid sida med kunden, snarare än bara på uppdrag av en beställare."

Elias Kukkola Settervik, Head of Content

Viktigt nog, men content management består av mer än att bara skapa engagerande och säljande innehåll.

Om designers är produktutvecklingens visionärer och utvecklare och testare dess ingenjörer, så är content managers ofta dess byggarbetare – pragmatiska "doers" med slutresultatet som främsta angelägenhet.

Beroende på uppdrag kliver våra content managers regelbundet in och stöttar projektledare med planering och koordinering, designers med bildbehandling och presentationer och analytiker med sökordsanalys och sajtstrukturella frågor. Vi har bred erfarenhet – från detaljavvägningar om till exempel microcopy, till utrullning av kampanjer och ny funktionalitet på multisajter.

Content is king

Vår erfarenhet är att implementering går allra smidigast och slutresultatet blir allra bäst om content managers är med från första början. På så sätt kan de hjälpa till att säkerställa att design är kompatibel med faktisk funktionalitet och att redaktionella aspekter tas i beaktande under utveckling.

Ofta är en content manager den primära kontaktpunkten för kunden. Vi föredrar att arbeta långsiktigt med våra kunder och över tid bygga upp djupgående förståelse för varumärke, kultur och arbetsprocesser. Det låter oss inte bara leverera utmärkta resultat i individuella projekt, utan också blicka framåt och främja tillväxt och utveckling inom content-området.

Vad vi erbjuder

Content publishing strategy

Long-form text

UX/micro copywriting

Localization

Tone of voice

SEO optimisation

CMS expertise

Proofreading

Content editorialization

View all +

Vi är en
power up till
ert team!

Ibland är det bara den sista pusselbiten som saknas. Den kan vi leta fram! Våra digitala konsulter kan hjälpa ert redan fantastiska team att prestera ännu bättre.

Så löser vi pusslet
Veronica von Feilitzen

Kontakta Veronica

Vill du veta mer om hur vi arbetar? Kontakta Veronica von Feilitzen, CEO, för att ta reda på hur vi kan hjälpa er er digitala resa.

Boka möte med Veronica
Anna Frössén

Kontakta Anna

Har du frågor om oss, digital tillväxt eller vill du bolla digitala utmaningar du står inför just nu? Kontakta Anna Frössén, Head of sales.

Boka möte med Anna