Sida vid sida.
Hand i hand.

Vi erbjuder effektiv kompetensförstärkning, oavsett om det är på kort eller lång sikt. Tillsammans identifierar vi era behov och matchar dem med rätt konsult från Bombayworks. Kontinuerlig kommunikation och utvärdering säkerställer hög kvalitet. Kontakta oss för att stärka ditt team och nå dina mål!

https://a.storyblok.com/f/223101/3000x2000/8c0c34c738/dscf2913.jpg

Hyr en digital expert

Som digitala experter inom vår bransch kan vi hjälpa er med en konsult, oavsett om det är en utvecklare, designer, copywriter, SEO-specialist, content manager, analytiker eller liknande. Våra konsulter hjälper till att komplettera ert redan fantastiska team!

Bara ett samtal bort

Kontakta oss! Vi börjar med att tillsammans skapa en kravprofil för att uppfylla dina förväntningar. Vi känner våra medarbetare väl, och vi kan snabbt söka igenom vår CV-databas för att hitta den kunskap och just den konsult du letar efter. När rätt person har hittats sätter vi upp en intervju mellan er och konsulten. Om det klickar, så kör vi igång!

Kontakta oss

Er partner för fullservice

Vi är din fullservicepartner när det gäller att driva framgångsrik digital verksamhet, med tjänster som är utformade för att lägga till värde på alla aspekter av digitala investeringar. Från strategi till genomförande, kodning till innehåll och insikter till underhåll.

Se vad vi kan hjälpa er med
Winner agency of the year celebration photo
Winner agency of the year - Regi

Vi vinner tillsammans med våra kunder.

Bombayworks är stolta över att ha vunnit både guld och silver som Årets Byrå inom Digital Transformation 2023 och 2024! Vi är ödmjukt tacksamma för att ha erkänts som branschledande inom pålitlig leverans och med högsta betyg i utvärdering av samarbeten. Med toppbetyg och de mest nöjda kunderna bland alla digitala byråer är vi inspirerade att fortsätta leverera utmärkta resultat. Det är våra fantastiska kunder som får oss att lysa!

Därför vinner vi!
Veronica von Feilitzen

Kontakta Veronica

Vill du veta mer om hur vi arbetar? Kontakta Veronica von Feilitzen, CEO, för att ta reda på hur vi kan hjälpa er er digitala resa.

Boka möte med Veronica
Anna Frössén

Kontakta Anna

Har du frågor om oss, digital tillväxt eller vill du bolla digitala utmaningar du står inför just nu? Kontakta Anna Frössén, Head of sales.

Boka möte med Anna