Med insikter för beteende och konvertering

Är du verkligen säker på att du vet vad besökarna på er webbplats letar efter? Eftersom du arbetat inom branschen länge, är du förmodligen det. Men vad händer om solid data säger dig något helt annat?

ANALYS & OPTIMERING ANALYS & OPTIMERING ANALYS & OPTIMERING ANALYS & OPTIMERING ANALYS & OPTIMERING ANALYS & OPTIMERING ANALYS & OPTIMERINGANALYS & OPTIMERING ANALYS & OPTIMERING ANALYS & OPTIMERING ANALYS & OPTIMERING ANALYS & OPTIMERING ANALYS & OPTIMERING ANALYS & OPTIMERING
Karin Vikström

Vårt analys-team hjälper våra kunder att navigera i den digitala analysvärlden efter avgörande händelser som GDPR, Schrems II och avvecklingen av Google Analytics Universal. Men det vi verkligen älskar är att leverera insikter som leder till åtgärder och mätbar tillväxt för våra kunder"

Karin Vikström, Head of Insights & Optimisation

Alla företag vill att deras investeringar ska löna sig maximalt. Punkt. För en investering online finns det tre grundläggande sätt att se till att den digitala budgeten ger resultat; analys, SEO och strategi.

Låt oss förlita oss på siffror

Istället för att låta Bombayworks sätta upp en ny glänsande webbsida med ungefär samma innehåll som tidigare ser vi till att vi skapar en ny glänsande webbsida efter noggrann analys av vad dina användare vill ha. Hur vet vi det då? Våra analytiker granskar din digitala data noggrant så att vi kan arbeta datadrivet – det vill säga sluta gissa och istället förlita dig på siffror. Genom en KPI-workshop tillsammans med dig kan vi ta reda på huvudsyftet med din tjänst och sätta upp mätbara mål och en framtida strategi. Och med data till hands kan vårt designteam skapa den bästa möjliga UX-kundresan.

Vi levererar konverteringar

Alla sökmotorer älskar bra innehåll på en webbplats. Det gör även dess besökare. Men de måste kunna hitta det. Snygg metadata och bra innehåll är fantastiskt, men för att nå den förväntade konverteringen måste tjänsten skapas med användarens vanor i åtanke. En initial teknisk konfiguration av din webbplats, följt av en sökordsanalys, är en bra början. Sedan börjar det roliga. Med innehåll och metadata skapade med kundbeteenden i åtanke finns det en riktigt bra chans att öka organisk trafik som börjar leverera konverteringar. En investering i SEO fortsätter att ge resultat under lång tid framöver.

Den data vi levererar utgör grunden för allt kommande arbete, vare sig det är strategi, design, utveckling eller copywriting. När allt är på plats fortsätter vårt arbete. Vi lär oss hur din tjänst fungerar och hur användarna integrerar med den för att kunna föreslå ytterligare optimeringar. Vi och din data är med dig hela vägen.

Vad vi erbjuder

Analys

Nulägesanalys

Trafik- och beteendeanalys

KPI-ramverk & Mätplan

Implementation av spårning

Teknisk audit av spårning

Konverteringsanalys

Konverteringsoptimering

Användarundersökningar

Datavisualisering (dashboards)

SEO

SEO audit

Sökordsanalys

innehållsanalys

Länkstrategi

SEO-utbildning och support

Rapportering och uppföljning

View all +

Vi är en
power up till
ert team!

Ibland är det bara den sista pusselbiten som saknas. Den kan vi leta fram! Våra digitala konsulter kan hjälpa ert redan fantastiska team att prestera ännu bättre.

Så löser vi pusslet
Mats Johansson

Hör av dig!

Har du frågor om oss, digital tillväxt eller vill du bolla digitala utmaningar du står inför just nu?

Kontakta oss