Vi testar er mjukvara för bästa möjliga kvalitet

Kundnöjdhet och förtroende kommer inte av sig självt, därför är det viktigt att skapa pålitliga produkter. Vi gör detta genom att upptäcka och förinta små och otäcka buggar och sårbarheter som skulle förstört slutupplevelsen.

TEST & KVALITETSSÄKRING TEST & KVALITETSSÄKRING TEST & KVALITETSSÄKRING TEST & KVALITETSSÄKRING TEST & KVALITETSSÄKRING TEST & KVALITETSSÄKRING TEST & KVALITETSSÄKRINGTEST & KVALITETSSÄKRING TEST & KVALITETSSÄKRING TEST & KVALITETSSÄKRING TEST & KVALITETSSÄKRING TEST & KVALITETSSÄKRING TEST & KVALITETSSÄKRING TEST & KVALITETSSÄKRING
Faiza Ansari

Ingen mjukvara som någonsin producerats har från början varit idiotsäker och buggfri, utan att först ha testats och justerats. Det är där vårt testteam går in – de testar vad utvecklarna bygger, tar sönder det och hjälper dem sedan att fixa det."

Faiza Ansari, Head of Test

Kvaliteten på produkten ligger, innan vi lämnar över den till dig och dina slutanvändare, i händerna på våra testare. Som tur är för dig är Bombayworks test-team väl erfarna.

Med it-bubblan blev mjukvaruapplikationer snabbt tillgängliga för många människor. Det skapade två stora utmaningar för programvaruindustrin: 1. Att snabbt producera produkter till ett lågt pris och 2. Att leverera pålitliga, användbara och säkra produkter. När man kom till punkt 2 blev behovet av professionella testare plötsligt ganska akut. Testare som yrkesgrupp existerade knappt. Sedan dess har verksamheten kommit ikapp!

Vi börjar alltid med att sätta oss i kundens skor för att kontrollera att produkten uppfyller behoven hos de personer som ska använda den. Sedan utför vi icke-uppenbara testfall som utsätter programvaran för olika förhållanden, ofta sådana produkten inte var tänkt att användas i. Ganska ofta går produkten sönder. Då lämnar vi över det vi hittat till våra utvecklarkollegor, som fixar felet. Sedan tar vi sönder produkten igen. Då lämnar vi…

Granska - Revidera - Minns

Vår väg till produkter av hög kvalitet går så här:

Granska: Testning under hela utvecklingen är en grundpelare för mjukvarukvalitet. Det säkerställer att kraven uppfylls och buggar fixas innan livesättning.

Revidera: Notera vad som har fungerat bra under hela utvecklingen av mjukvaran. Använd dessa data för att se om kvalitén kan förbättras ytterligare.

Minns: Lärdomar från tidigare projekt/sprintar. Genom en förståelse för buggar som finns i andra projekt förbättras processen.

Vad vi erbjuder

Teststrategi

Testplan och estimering

Testfall och testdata

Sammanfattning av testrapport

Vi är en
power up till
ert team!

Ibland är det bara den sista pusselbiten som saknas. Den kan vi leta fram! Våra digitala konsulter kan hjälpa ert redan fantastiska team att prestera ännu bättre.

Så löser vi pusslet
Veronica von Feilitzen

Kontakta Veronica

Vill du veta mer om hur vi arbetar? Kontakta Veronica von Feilitzen, CEO, för att ta reda på hur vi kan hjälpa er er digitala resa.

Boka möte med Veronica
Anna Frössén

Kontakta Anna

Har du frågor om oss, digital tillväxt eller vill du bolla digitala utmaningar du står inför just nu? Kontakta Anna Frössén, Head of sales.

Boka möte med Anna