Wordpress eller Optimizely? Vi levererar fullstack webbutveckling

Bombayworks är din partner när det kommer till fullservice webbutveckling. Enkelt, komplext, roligt, gammalt, nytt, väl beprövat? Vi rekommenderar alltid de lösningar som passar projektet bäst. Det ska vara snabbt, enkelt och stilrent. Och vi vill gärna ha kul under resan!

SYSTEMUTVECKLARE & WEBBUTVECKLARE SYSTEMUTVECKLARE & WEBBUTVECKLARE SYSTEMUTVECKLARE & WEBBUTVECKLARE SYSTEMUTVECKLARE & WEBBUTVECKLARE SYSTEMUTVECKLARE & WEBBUTVECKLARE SYSTEMUTVECKLARE & WEBBUTVECKLARE SYSTEMUTVECKLARE & WEBBUTVECKLARESYSTEMUTVECKLARE & WEBBUTVECKLARE SYSTEMUTVECKLARE & WEBBUTVECKLARE SYSTEMUTVECKLARE & WEBBUTVECKLARE SYSTEMUTVECKLARE & WEBBUTVECKLARE SYSTEMUTVECKLARE & WEBBUTVECKLARE SYSTEMUTVECKLARE & WEBBUTVECKLARE SYSTEMUTVECKLARE & WEBBUTVECKLARE
Nicklas Andersson

Vi försöker inte anpassa oss till alla nya ramverk direkt utan försöker hålla oss till tekniker som är beprövade och moderna. För oss är det viktigt att slutanvändarens behov och erfarenhet tillgodoses på bästa möjliga sätt."

Nicklas Andersson, CTO

En frontend-fest för ögat med en väl fungerande kod. En bra design behöver bra utveckling, och vice versa. Som tur är jobbar Bombayworks avdelningar hand i hand.

När vi arbetar med front-end bygger vi enhetligt med WCAG, Core Web Vitals och ser till att prestandan är på topp. Det ser till alla behov – inte bara kundens eller utvecklarens intressen.

Backend-, app- eller spelutveckling med en komplex eller inte så komplex kod. Vi älskar att skriva smart kod och försöker ligga i framkant i allt vi gör, men viktigast av allt är att våra förslag och beslut kring ramverk och system alltid baseras på vad som är bäst för projektet som helhet. Det kan lika gärna betyda en gammal väl beprövad teknik. Vår utveckling behöver inte vara fancy!

Snabb, smidig och skräddarsydd webbutveckling.

Ett CMS för alla. Det finns gott om CMS - du har förmodligen stött på flera av dem. Vi är experter på Optimizely (tidigare känt som Episerver) och WordPress. Dessa räcker ofta för de flesta behov, men ibland behöver projektet en speciallösning och då skräddarsyr vi gärna lösningen. Varje system vi bygger ska fungera snabbt och med ett enkelt gränssnitt för den som jobbar som administratör.

Hur är det med säker hosting då? Vi tillhandahåller faktiskt inte hosting. Istället arbetar vi med experter på detta - och tillsammans med dem ger vi dig alltid ett upplägg som passar just din produkt.

Vad vi erbjuder

Languages / Frameworks

Javascript / Typescript

.NET / C#

PHP

DART

HTML / CSS

Next.js

React

Node.js

Flutter

CMS

Optimizely (fd Episerver)

Wordpress

Storyblok

FireCMS

Custom Headless

View all +

Vi är en
power up till
ert team!

Ibland är det bara den sista pusselbiten som saknas. Den kan vi leta fram! Våra digitala konsulter kan hjälpa ert redan fantastiska team att prestera ännu bättre.

Så löser vi pusslet
Veronica Feilitzen

Kontakta Veronica

Vill du veta mer om hur vi arbetar? Kontakta Veronica von Feilitzen, CEO, för att ta reda på hur vi kan hjälpa er er digitala resa.

Boka möte med Veronica
Anna Frössén

Kontakta Anna

Har du frågor om oss, digital tillväxt eller vill du bolla digitala utmaningar du står inför just nu? Kontakta Anna Frössén, Head of sales.

Boka möte med Anna