Nytt innehåll för nya stadsdelar

Från stadsdelsutvecklaren Fabege har Bombayworks fått uppdraget att vidareutveckla företagets befintliga hemsida. Efter initiala buggfixar koncentrerade vi oss på en omdaning av innehållet gällande både design, budskap och funktionalitet.

https://a.storyblok.com/f/223101/2880x1808/613ec68168/fabege-landing.jpg

Tjänster

Analys & optimering

Design & UX

Fullstack-utveckling

Kvalitetssäkring

Projektledning

Lösning

Optimizely CMS Multisite

Ny funktionalitet för nytt innehåll

När Bombayworks fick uppdraget låg fokus på att fixa existerande buggar på företagets sajt. När detta var gjort flyttades fokus till innehållet på sajten. Parallellt med att en ny grafisk profil togs fram arbetade en av våra copywriters med nytt innehåll till sajtens stadsdelssidor om Flemingsberg och Haga Norra. Vi intervjuade arkitekter och stadsplanerare och skrev nya texter till stadsdelssidorna. Vårt utvecklingstem implementerade i samband med innehållsuppdateringarna den nya grafiska profilen tillsammans med en ny startsida liksom ett flertal nya moduler med utökad funktionalitet. Med hjälp av analys före och efter uppdateringarna optimerar vi sajten framåt.

fabege colors 1
fabege colors 2

Prestandan en växel upp

Resutatet blev en uppdaterad och analyserad sajt som med nytt innehåll, ny funktionalitet och ny design presterar på en helt annan nivå än vid övertagandet. Med ett lyckat resultat har vi också fått förtroendet att arbeta för Birger Bostad, dotterbolag till Fabege.

Veronica von Feilitzen

Kontakta Veronica

Vill du veta mer om hur vi arbetar? Kontakta Veronica von Feilitzen, CEO, för att ta reda på hur vi kan hjälpa er er digitala resa.

Boka möte med Veronica
Anna Frössén

Kontakta Anna

Har du frågor om oss, digital tillväxt eller vill du bolla digitala utmaningar du står inför just nu? Kontakta Anna Frössén, Head of sales.

Boka möte med Anna