En snabb plattform utan flaskhalsar

GlobalConnect är en ledande aktör inom fiberbaserad datakommunikation och datacenter i norra Europa. För att optimera och vidareutveckla befintlig plattform har Bombayworks fått förtroendet att bli GlobalConnects digitala partner.

Visit https://globalconnect.se

View live site

Services

Insights & Optimisation

Design & UX

Full Stack Development

Quality Assurance

Product Owners & Project Managers

Solution

WordPress Multisite

Bakgrund

Varumärket GlobalConnect finns i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. För att vidarutveckla deras befintliga B2B-hemsidor på en Wordpress-plattform fick Bombayworks 2021 uppdraget att ta vid rodret.

https://a.storyblok.com/f/223101/1400x1051/d0329d996d/gc.jpg

Förbättringar och optimeringar

Sedan starten av vårt samarbete har Bombayworks jobbat reaktivt genom att hantera en backlog av buggar, liksom sedan tidigare planerad nyutveckling och optimering. Tidigt i samarbetet föreslog vi att front end-frameworket skulle bytas ut för att få en snabbare sajt, snabbare hantering av innehåll liksom ett förenklat handhavande. Vi bytte ut gamla custom made-plugins mot standardiserade plugins för enklare hantering, och vi implementerade en ny cookie disclaimer för att nå korrekt efterlevnad av GDPR. Samtidigt har vi hjälpt till att analysera sajterna för att öka antalet leads som kommer in via sajterna.

För att bättre förstå GlobalConnects viktigaste målgrupp, SMB (small medium businesses), satte vi upp en effektmålsworkshop. Utifrån workshopen kan vi uppdatera sajtens användarresa och optimera den utifrån användarnas behov.

En välmående plattfrom

En välmående och optimerad plattform med raderade flaskhalsar. Bombayworks arbetar nära marknadsteamen på GlobalConnect och bistår i daglig support, men också med strategisk vägledning kring nyutveckling av sajten.

Veronica von Feilitzen

Kontakta Veronica

Vill du veta mer om hur vi arbetar? Kontakta Veronica von Feilitzen, CEO, för att ta reda på hur vi kan hjälpa er er digitala resa.

Boka möte med Veronica
Anna Frössén

Kontakta Anna

Har du frågor om oss, digital tillväxt eller vill du bolla digitala utmaningar du står inför just nu? Kontakta Anna Frössén, Head of sales.

Boka möte med Anna