En webbplats för dagens och morgondagens behov

Kosmetikaföretaget Isadora upplevde kraftiga begränsningar med sin tidigare sajt. För att stärka Isadoras digitala positionering och göra det lättare att interagera med sina kunder valde Isadora att arbeta med Bombayworks. Uppdraget blev att skapa en modern sajt som skulle göra det enkelt att kommunicera med företagets användare och att följa deras konsumentresa.

IsaDora

Tjänster

Analys & optimering

Design & UX

Fullstack-utveckling

Kvalitetssäkring

Content, lokalisering & roll-out

Projektledning

Solution

React, nodejs

Större flexibilitet

En större flexibilitet i att jobba med innehållet och en möjlighet att skapa snabba kampanjer var det mest brådskande inför nylanseringen av sajten. Den skulle också säkra Isadoras framtidsambitioner med bland annat en webbshop och möjligheten att enkelt kunna skala upp till drygt 30 marknader.

Samtidigt som behovet av en ny kommunikationsplattform var stort arbetades en ny grafisk profil fram. Isadora som tidigare förknippats med mörka färger gick nu mot en ljus och fräsch profil, med en breddad målgrupp i sikte.

Plattformen Optimizely valdes för skalbarheten – att den har utmärkt stöd för multispråk och webbshop, men också för att vi på ett effektivt sätt kunde koppla Isadoras bildbanksleverantör till Optimizely.

Nya verktyg under pandemin

Nya isadora.com lanserades i december 2019. Denna första versionen av sajten har sedan dess utvecklas under flera steg. När pandemin slog tills strax efter lanseringen visade sig plötsligt ett ökat intresse för att prova produkter hemma. Med hjälp av AR-teknik (augmented reality eller förstärkt verklighet på svenska) byggde vi verktyget Beauty Tool i vilket användaren kunde prova Isadoras produkter digitalt, en lösning som byggdes in på den nya sajten.

https://a.storyblok.com/f/223101/4560x2560/ee1de8b16a/isadora_mobile_view.jpg
https://a.storyblok.com/f/223101/4560x2560/ac86a6af53/isadora_product_page.jpg

Det faktum att vi valde Bombayworks som leverantör berodde på tre skäl: bred erfarenhet, kostnadseffektivitet och närhet. Vi önskade en lokal leverantör med nära samarbete."

Daria Ignatova, Isadora

Veronica von Feilitzen

Kontakta Veronica

Vill du veta mer om hur vi arbetar? Kontakta Veronica von Feilitzen, CEO, för att ta reda på hur vi kan hjälpa er er digitala resa.

Boka möte med Veronica
Anna Frössén

Kontakta Anna

Har du frågor om oss, digital tillväxt eller vill du bolla digitala utmaningar du står inför just nu? Kontakta Anna Frössén, Head of sales.

Boka möte med Anna