Förverkliga era mål med en digital strategi

Kasta era ambitioner och affärsmål på oss! Som erfaren webbyrå ser vi till att de blir digital verklighet.

DIGITAL STRATEGI DIGITAL STRATEGI DIGITAL STRATEGI DIGITAL STRATEGI DIGITAL STRATEGI DIGITAL STRATEGI DIGITAL STRATEGIDIGITAL STRATEGI DIGITAL STRATEGI DIGITAL STRATEGI DIGITAL STRATEGI DIGITAL STRATEGI DIGITAL STRATEGI DIGITAL STRATEGI

Vad innebär en digital strategi?

För oss på Bombayworks är digital marknadsföring inte bara en serie av digitala kampanjer eller enstaka åtgärder, utan en omfattande strategi som genomsyrar er digitala närvaro och interaktion. Det handlar om att skapa en sammanhängande och meningsfull upplevelse för era kunder genom flera digitala touchpoints. 

Vi förstår att varje företag har unika mål och utmaningar, och därför bygger vi alltid strategier som är anpassade efter era behov. Vårt fokus ligger inte bara på att öka antalet besökare på er webbplats eller att öka försäljningen, utan också på att bygga långsiktiga relationer med era kunder och stärka er varumärkesidentitet.

Så tar vi fram en strategi

En digital strategi är avgörande för att nå sina mål. Men den föds inte ur intet. I början av ett samarbete gör vi en strategisk debrief, tillsammans med kollegor med särskild kompetens kring era utmaningar som till exempel analytiker, webbdesigners eller webbutvecklare. Vad är era övergripande affärsmål, finns det hyllvärmare till idéer som blivit liggande, finns det andra embryon till idéer och ambitioner? När vi förstår varandra kan vi hitta en gemensam plan framåt för hur digitalt arbete kan skapa värde för ert företag. Vårt team sätter upp konkreta mål - en idé ska inte flytta från en hylla för att glömmas bort på en annan hylla. 

Bombayworks hjälper er att utkristallisera en tydlig digital strategi, baserat på ert företags mål. Det kan vara övergripande men det kan också vara på detaljnivå där vi till exempel hjälper er göra verklighet av er närvaro på sociala medier, hur ni optimerar er nya eller befintliga webb eller hur ni når nya eller befintliga kunder på bästa vis. 

Att bredda en organisation med digital affärsutveckling kan låsa upp nya möjligheter, förbättra kundupplevelser, driva operativ effektivitet och i slutändan uppnå hållbar tillväxt och konkurrensfördelar.

Våra resultat från tidigare strategier

Vi är vana vid att hjälpa våra kunder att uppnå sina affärsmål genom innovativa digitala lösningar. Vi har lång erfarenhet av strategiarbete i vitt skilda branscher; allt från att skräddarsy konsumentresor för Electrolux, till att optimera en funktionell läroplattform för Academedias elever, till hur man smidigast bokar tid för ett däckbyte på Toyotabilar. Läs mer om våra tidigare samarbeten här.

En digital fullservicebyrå

Ett samarbete med fullservicebyrån Bombayworks låser upp era digitala möjligheter, så ni kan uppnå era affärsmål och ligga steget före i dagens ständigt föränderliga digitala landskap. Med en digital strategi kan ert företags digitala transformation bli verklighet. 

Veronica von Feilitzen

Kontakta Veronica

Vill du veta mer om hur vi arbetar? Kontakta Veronica von Feilitzen, CEO, för att ta reda på hur vi kan hjälpa er er digitala resa.

Boka möte med Veronica
Anna Frössén

Kontakta Anna

Har du frågor om oss, digital tillväxt eller vill du bolla digitala utmaningar du står inför just nu? Kontakta Anna Frössén, Head of sales.

Boka möte med Anna